Rólam

Szia,

Üdvözöllek a weboldalon. Hadd mutatkozzam be.

Judit vagyok, és az elmúlt 10 évemet a tanulásnak és fejlődésnek szenteltem. Sok mindenbe belekóstoltam: dolgoztam a reklámszakmában, a kereskedelemben, elvégeztem egy fejlesztő tréner képzést, de van Pilates-oktatói és szinkrondramaturg képesítésem és tapasztalatom is. Időközben a szenvedélyemmé vált az önismeret és önfejlesztés, és az utam során rájöttem, hogy az egyik legfontosabb érték számomra az egyszerűség, ezért megszállottan kutatom egy egyszerűbb élet titkait. A tapasztalataim szerint egy egyszerűbb élet nagyobb tudatosságot, szabadságot és kevesebb stresszt hoz a mindennapokba. És ennél többre talán nincs is szükség a boldogsághoz.

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked is létrehozni az új, egyszerűbb életedet. Hogy elhozzam neked is mindazt, amit az elmúlt 10 évben megértettem és megéltem, mert a tapasztalataim talán a te életedet is megváltoztatják majd. Gyakran szembesültem ugyanis azzal, hogy sohasem lehet tudni, mikor vetünk el valakiben olyan apró gondolatmagokat, amelyeknek akkor, abban a pillanatban talán semmi látszatja sincsen, majd miután hosszú időn át szunnyadtak odalenn a mélyben, néha a legváratlanabb pillanatokban gyönyörű virágok sarjadnak belőlük. És nekem az életben nincsen ennél nagyobb öröm. Neked pedig lehet, hogy pont tőlem kell hallanod valamit, amit talán már ezerszer hallottál, csak korábban valamiért nem tapadt meg az a mag. Talán pont én leszek az, aki meg tudja teremteni neki a megfelelő táptalajt.

Persze az egyszerűbb nem mindig könnyebb. Sőt. Ez nagyon fontos különbség. Ezért most ünnepélyesen megígérem neked azt is, hogy ebben a virágoskertben a gyomokat is látni engedem majd. Mert az egyszerűbb életnek ára van. Ha mást állítanék, az hazugság volna.

Mérhetetlenül örülök, hogy itt vagy! Ha te is inkább szereted magadnak kikaparni a gesztenyét, mint én, és jobban kedveled, ha kész megoldások helyett inkább csak támpontokat kapsz, amik segítenek kialakítani a számodra megfelelő megoldást, akkor a legjobb helyen jársz. A célom ezzel az oldallal, hogy benned is elültessek néhány gondolatmagocskát, amelyekkel olyan saját virágoskertet formálhatsz az életeből, amilyet csak szeretnél. Ennél nem több – és nem is kevesebb.

És ha itt vagy, és idáig olvastál, az azt jelenti, hogy megvan benned a kellő érdeklődés és nyitottság, úgyhogy ha van kedved, gyere velem erre az útra és fedezzük fel együtt, hogy mitől lesz egyszerűbb az élet – neked és nekem. Nekünk.

Szeretettel,
Judit

IMG_2373

%d bloggers like this: